Този уикенд също беше готин. Само дето ми се видя малко кратък :). Съботното ядене беше Мусака, която Дарето много хареса. Ползвах идеи от рецептата на Иван Звездев и добавих и малко мои неща :). Неделният филм беше Трансформери. Въпреки че беше много жега, не успяхме да отидем на басейн. Аз прекарах доста време в проучване на кожни заболявания, хващане на тен, защити и т.н. и достигнах до следния извод: Най-безопасния начин за хващане на тен е чрез лосиони за потъмняване. Но не такива, каквито боядисват, а тези, които съдържат dihydroxyacetone. Този елемент образува тип захар, когато реагира с мъртвите клетки по върха на кожата и ги кара да потъмняват. Методът е познат от над 70 години ( ако не се лъжа ) и до сега няма никакви противопоказания. С последните техники, тенът не може да бъде разпознат спрямо слънчев тен. За да се задържи тенът, обаче, се изисква ползване не лосиона между 1 и 3 пъти на седмица, заради сменянето на клетките на кожата. Важно да се запомни при този метод, е че след като потъмнеете той по никакъв начин не ви защитава от радиацията на слънцето и пак трябва да се мажете с защитни мазила от поне 15ти фактор ( дори и да сте черни ).
Също така проучих и закачалки за колелета за багажника. Добрите са около 100тина долара и могат да държат 2 или 3 колелета без особени проблеми.

А и да знаете, че Мейсис в Манхатън има МНОГО повече неща от Мейсис в Стамфорд, въпреки че отстъпките в Стамфорд са малко по-големи.